Cégünkről

Cégünket a tulajdonosi kör 2011. június 24-én azzal a konkrét céllal alapította, hogy az addigi importőr Drinktech Kft. üzleti jogait megvásárolva,
a Paulaner Brauerei GmbH termékeinek forgalmazójaként meghatározó piaci szereplővé váljon.

A gyárral kötött megállapodás alapján tevékenységünket, mint a Paulaner Brauerei GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazója végezzük.

Célunk, hogy az európai piacon prémium kategóriában előkelő piaci részesedéssel bíró, tradicionálisan csak Münchenben főzött, ezért kiemelkedő minőséget képviselő termékeinket mind több hazai fogyasztóval megismertessük.
Meggyőződésünk, hogy a közelmúltban bekövetkezett magyarországi fogyasztói trendváltozások, melyek eddig a minőségi bor és pálinka iránti megnövekedett keresletben jelentkeztek, a prémium sörök tekintetében is érvényesülni fognak.

Üzleti, és marketingpolitikánknak, valamint logisztikai átszervezéseinknek eredményeképpen a Paulaner termékek forgalmát 5 év alatt közel 300% -kal emeltük.

Reményeink szerint, a jó ár-érték arányt képviselő PAULANER söröket a jövőben mind többen és többen ismerik meg, felismerve a sörivásban rejlő, és az ahhoz kapcsolódó kulináris értékeket.


A 100%-ban magyar tulajdonosi kör marketing, kereskedelmi, és logisztikai területen szerzett tapasztalatira alapozva kijelenthetjük, hogy a PAULANER hazai történetében új fejezetet nyitottunk.

Amennyiben kapcsolatba szeretne lépni velünk, kérjük kattintson ide.

  •   2040 Budaörs,
          Gyár u. 2.,
          BITEP / Teller Ede krt. 111.
  •   +36-23/457-454
  • info@everdrink.hu